Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Alle gegevens worden opgeslaan in ons klantenbestand. Dit voor verdere communicatie. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan andere.

Wat is de kostprijs van een video?

Natuurlijk hangt de kostprijs af van wat de klant wil en in welke setting deze zich afspeelt. Wij bespreken alles steeds op voorhand zodat beide partijen goed op elkaar afgesteld zijn. Een offerte wordt steeds op voorhand opgemaakt.

Waarom kiezen voor Westshot?

Wij zijn een kleinschalig bedrijf, waardoor er steeds persoonlijk contact is en de communicatie niet zoek geraakt in de massa. Wij gaan de volle 100% voor elke opdracht en willen de klant van het best mogelijke eindproduct voorzien.

Waarom investeren in een video van Westshot?

Video marketing is een zeer efficiƫnt middel voor bedrijven uit alle sectoren. Video's werken goed omdat ze visueel en emotioneel zijn en daardoor vaak in het geheugen van mensen blijven hangen. Hierdoor trek je nieuwe klanten aan en verhoog je de omzet. Maar ook klanten een nieuw product voorstellen, promo's aankondigen of een nieuwtje delen trekt de aandacht voor je organisatie.

Hoe werkt het videoproductie proces bij Westshot?

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, kunnen we samen bespreken wat het doel is van de video en wat uw specifieke wensen zijn. Wij maken vervolgens een offerte voor u op en na akkoord kunnen we van start gaan.

Zowel het script, het filmen als het editen wordt door mezelf gedaan. Er gaat dus niets in de communicatie verloren en u heeft altijd hetzelfde aanspreekpunt.

Zijn we als organisatie niet te kleinschalig om een video te laten maken?

Omdat wij volledig op maat van de klant werken, kunnen alle ondernemingen en organisaties bij ons terecht. Samen kijken we naar wat de wensen zijn en wat mogelijk is, zodat we ieders budget kunnen respecteren.